Ga je griezeltellen op vrijdag 30 oktober?

Ga je griezeltellen op vrijdag 30 oktober?

Na de berenzoektocht een nieuw coronaproof concept om samen te doen met je gezin, want laten we eerlijk zijn dat het niet meer zo gemakkelijk is om iets te vinden om te doen in deze tijden. 

Hopelijk is je buurt goed versierd en met het formulier afgedrukt kan je vertrekken. Samen tellen hoeveel vampiers, heksen, pompoenen, skeletten, spinnen en andere dingen die je buurt GRIEZELIG maken. 

Gezinsbond halloween griezeltellen

Kom je liever niet buiten, dan zijn er ook nog leuke kleurplaten om je huis te versieren. Verven, kleuren, knippen en plakken zolang je maar creatief aan de slag gaat.

Kleurplaten van:

Gezinsbond en Sport Vlaanderen stellen het leuke griezeltellen voor. Het leukste van als is dat je zelfs na de leuke activiteit kans maakt op een sportpakket t.w.v. 100 euro* en een waardebon van 20 euro bij With Baby Love door ons te taggen met @withbabylove op social media.

* Deelnemen kan door een foto op te sturen naar gezinssportvlaanderen@gezinsbond.be of te posten op sociale media met de hashtag #griezeltellen tot uiterlijk 12 november, 23u59. Winnaars worden bekend gemaakt op vrijdag de 13de... november.

 

 

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.