GRATIS levering in Groot Dendermonde en Hamme

Kiwi, de groene hulk!

Werkende mama zijn heeft vaak tot gevolg dat je niet veel extra tijd hebt zeker met jonge kindjes in huis. Dus ben ik altijd actief op zoek naar #momhacks. En de kiwi is mijn laatste ontdekking, want op een regenachtige namiddag luister ik tijdens het werken naar de radio en zegt een luisteraar dat een kiwi bij haar een afslankend effect heeft. Die had in één seconde mijn aandacht, maar toch even op onderzoek waarom een kiwi nog goed kan zijn. Ik was verbaasd en vond de hulk onder de fruitsoorten! 

Nu kan ik hier een lijstje maken van de voordelen en ja dat ga ik doen, maar daarna toch even vertalen naar al de extra's voor een werkende mama. We starten wel even met een tof weetje om dat gesprek op gang te trekken bij het promoten van de kiwi's bij andere mama's. Oorspronkelijk komen die dus niet uit Nieuw-zeeland, dat is gewoon een prachtig staaltje marketing, maar van China en de vrucht draagt de naam 'Yang Tao'. Zo en dan kan je vlot beginnen over alle voordelen van de vrucht of misschien stilzwijgen anders zijn ze uitverkocht in de winkels. 

 1. Bevat meer vitamine C dan een appelsien
  dus versterkt de immuniteit dat is logisch, maar vertaalt zich in minder zieke kindjes dus niet meer zoeken naar oplossingen voor opvang of uitgeput op het werk aankomen door slapeloze nachten. 
 2. Minder opgeblazen gevoel
  Niet meer moeten springen tot we 's morgens die broek toe krijgen, maar gewoon in 1-2-3 onze favoriete broek aan. 
 3. Goed voor de ogen
  Nog sneller heb je door dat je deugnieten iets doen dat niet mag en dan kunnen we voorkomen in plaats van opruimen na de feiten.
 4. Vertraging van de veroudering
  Je blijft er verbluffend jong uitzien ook al heb je kinderen die elke dag rond lopen en gillend je huis verwarmen met hun stemgeluid, en heb je vele slapeloze nachten achter de rug. 
 5. Draagt bij tot een goede nachtrust
  vertaalt is dit de kleintjes die goed slapen en jij die zeker nog eens 8 uur achter elkaar kan slapen. 
 6. Versterkt hart- en bloedvaten
  Je blijft lang gezonder en fit om ook jouw kleinkinderen te zien opgroeien en het leukste van al is deze kleine kindjes geef je gewoon terug af ;-).
 7. en het leukste het is goed voor gewichtverlies
  dus die extra verjaardagstaarten van de kindjes gaan er dan ook weer af! 

Zie je enkel voordelen en voor degene die nu denken, maar wat met de afstand van die kiwi. Dan hebben we een Belgisch alternatief DE KIWIBES! Dus nu allemaal gewoon smullen want een kiwi per dag is de PERFECT #momhack!

Een prachtige ontdekking en vertel kindjes dat ze zo sterk worden als de Hulk door kiwi's te eten (en het zou zo waar nog eens kunnen) en ze roepen achter deze gezonde snack.

 


248 berichten

 • qsNEuzWaDCe

  xuUInKcYjQOWbPHr
 • HxkfjDdeSZgLnC

  ZtIhMRYfxsyFH
 • nWXiSUrJebAQY

  tWSNRIuV
 • HrSabKmYZCcMexv

  CuHvfwzFYkLK
 • wzNfBJVkUtsjoZ

  fKjIYOmnJ

Laat een bericht achter