Vermenigvuldigen was nog nooit zo MAXIMaal!

Vermenigvuldigen was nog nooit zo MAXIMaal!

Enkele jaren geleden ben ik gestart met With Baby Love om Belgische merken meer in de kijker te zetten bij iedereen. In het begin dacht ik, ik vind er een stuk of 20, maar ondertussen zitten we al rond de 100 Belgische merken. 

Nu is elk nieuw merk leuk, maar maXimaal is toch juist iets anders. Ik hoorde het verhaal van Maxim op de radio.

Wie is nu Maxim?

Maxim van Maximaal

Maxim
9 jaar 
Uitvinder van een superspel om vermenigvuldigen en
delen terug leuk te maken. 

 

Vermenigvuldigen leren is nooit leuk en daar wilde Maxim iets aan veranderen. Hij ontwierp een spel en testte het spel in zijn klas. Iedereen vond het leuk, zelfs de juf. Dus met de steun van zijn familie is het spel op de markt gebracht. 

Maximaal pre order

Maximaal

Wat nu?

Het was een zot succes de lancering van Maximaal en direct uitverkocht. Natuurlijk smaakt dit naar meer en dit gaf Maxim de boost om met de versie van delen even leuk te maken. We wachten nu op de nieuwe stock van Maximaal en vanaf februari 2021 kunnen we beginnen spelen met de dieren en delen op een spelende manier leren. 

Voor wie?

Leergierige kinderen die op een leuke manier de wereld willen ontdekken en graag uitgedaagd worden, maar eveneens voor de kinderen die moeilijkheden hebben met vermenigvuldigen en delen. Nu moet je jouw kindje niet voor saaie invulblaadjes zetten, maar speel je een spel met heel de familie. 

De cirkel is rond. We promoten producten voor kinderen en nu beginnen de kinderen te ondernemen. Met de missie om mama's en kinderen te laten kennismaken met Belgische ondernemers kunnen wij het verhaal van Maxim enkel toejuichen. 

Ontdek je nog graag Belgische merken, bezoek zeker www.puur-belgisch.be

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.