Waarom ik onderneem en het graag doe ...

Waarom ik onderneem en het graag doe ...

geschreven door Nicky Malfliet

Waarom ik doe wat ik doe ...

Ik onderneem om samen met andere Belgische ondernemers te tonen wat we allemaal in onze mars hebben. Uiteindelijk is het belangrijk dat iedereen kan doen waar hij/zij sterk in is. 

Doordat ik dagelijks in contact kom met 'ondernemende' jongeren die nog geen grenzen kennen en vaak buiten de lijntjes durven tekenen leek het me leuk om een initiatief op te starten waar Belgische ondernemers samen kunnen streven naar een succesverhaal. Waarbij elke ondernemer zijn troeven in de strijd gooit. 

De dag van vandaag zijn er ettelijke initiatieven voor innovatieve en technologische start-ups, maar die ambachtelijke start-ups en die vernieuwende jasjes van bestaande ideeën blijven vaak in de kou staan. 

Mijn droom is om een community te creëren waar Belgische ondernemers in de baby- en kindersector samenwerken en elkaar versterken om uiteindelijk de klant te kunnen bedienen met een uitmuntende service en de drukbezette klant te ondersteunen in het tijd maken voor hun kinderen. 

Zoals je merkt ben ik zelf een vat vol ideeën waar ik samenwerken en samen bouwen aan een toekomst belangrijk vind. Alleen kan je iets bereiken, maar samen zoveel meer! In mei 2017 begon mijn verhaal en elke dag is een nieuw avontuur! 

WITH baby LOVE
Nicky Malfliet

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.