Fluitende vogels en Belgische merken?

Fluitende vogels en Belgische merken?

geschreven door Nicky Malfliet

Ik vind het mooi om elke dag verbaasd te zijn en te genieten van kleine gebeurtenissen.

Even een korte anekdote uit mijn afgelopen dag in Gent. Ik stap uit de auto bij één van mijn afspraken en hoorde de vogeltjes fluiten. Instant was ik verbaasd van dit geluid (want meestal is dit eerder in de lente) en het toverde direct een glimlach op mijn gezicht. Op zulke momenten denk ik elke keer het zijn die kleine dingetjes die het hem doen. Hou deze gedachten even in je hoofd terwijl je verder leest. 

Vanaf het begin ben ik verbaasd van al die prachtige merken in België en dat we zoveel in onze mars (niet enkel karamel) hebben. Ik wist het ergens wel, anders had ik dit nooit uitgewerkt en toch ben ik verbaasd van de hoeveelheid, kwaliteit en enthousiasme van de ondernemers. 

Om dan even terug te komen op die kleine dingetjes die het hem doen, wil ik even enkele merken naar voor schuiven. Momenteel zijn het kleinere spelers startende vanuit een laaiend enthousiasme van de ondernemer erachter. Awel die kleine gemotiveerde ondernemers zullen jou verbazen. 

Menu Baby Shoes - With baby Love - Belgische merken

Elke dag in Kapellen worden er mooie HANDGEMAAKTE babyschoentjes gemaakt. Vol passie en gedrevenheid rolt elk schoentje in de doos. Echt vakmanschap met een hart! 

BEKIJK COLLECTIE

Mayown - With baby Love - Belgische merken

Een Antwerpse met een gouden hart, Anneleen Van Dyck, startte in 2015 een sociaal project op in de Filipijnen. Ze leerde vrouwen daar het vak van haken waardoor ze zelf kunnen voorzien in hun behoeften. Een HANDGEMAAKT diertje/poppetje met een SOCIAAL ENGAGEMENT. 

BEKIJK COLLECTIE 

Origeo - With baby Love - Belgische merken

Volledig HANDGEMAAKTE kussens die leuk zijn voor elk kind omwille van de geometrische vorm, verschillende structuren en de lichtgevende stof. Echter zijn ze zeer geschikt voor kinderen met autisme, ADHD, ASS, depressie, slaapproblemen ...
Deze zintuigelijke kussens zijn een meerwaarde in elke woonkamer. 

BEKIJK DE COLLECTIE

 

Ik heb er nu drie uitgekozen, maar geloof me elk van de meer dan 80 merken zal je verbazen. Je kan steeds zelf op ontdekking gaan in ons MERKENOVERZICHT

Laat je verbazen door de wonderlijke wereld van Belgische merken voor jouw kindje ...

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.