GRATIS verzending vanaf 65 euro!

Retourbeleid

Ben je niet tevreden?
Waren de goederen beschadigd?
Is het toch niet helemaal jouw ding?

Elke klant dient tevreden te zijn van de producten van With Baby Love, want deze werden met liefde geselecteerd. Wij staan daarom ook open om mee te denken met de klant naar eventuele oplossingen. Je hebt het recht om 14 kalenderdagen te rekenen vanaf de dag na de levering van de producten af te zien van jouw aankoop. Je hoeft enkel de retourkosten te betalen en wij storten het volledige bedrag terug bij ontvangst van de goederen in perfecte staat. 

Je hoeft hiervoor geen reden te geven, maar je mag dit wel. Wij appreciëren deze feedback zodat onze leveranciers en wij onze diensten en producten kunnen verbeteren. 

 

Volg onderstaande stappen om gebruik te maken van het verzakingsrecht.

Stap 1: Breng ons op de hoogte

Breng binnen 14 kalenderdagen vanaf ontvangst van de goederen ons op de hoogte via ons e-mailadres retour@withbabylove.be met vermelding van volgende gegevens:

  • Volledige naam (voornaam + familienaam) van de klant
  • Bestelnummer
  • Naam van de goederen die je terugstuurt
  • Rekeningnummer waarop we het geld moeten terugstorten
  • EVENTUEEL: de reden van retour (geen verplichting, maar we kunnen er uit leren)
  • EVENTUEEL: foto's van het defect

 

Stap 2: Terugsturen

Stuur na onze goedkeuring het artikel binnen de 5 dagen terug in onbeschadigde en ongebruikte toestand, producten dienen verzegeld te blijven, en met aangehecht label naar:

With Baby Love
Oude Molenstraat 82A
9200 GREMBERGEN

 

Stap 3: Terugbetaling

Je ontvangt van ons de betaalde bedragen zo snel mogelijk terug op het door jou gekozen rekeningnummer. Wij verbinden ons ertoe om de terugbetaling te verrichten ten laatste binnen een termijn van 30 dagen nadat wij van jou bericht hebben gekregen dat je afziet van de aankoop.

 

Uitzonderingen en hierdoor geen recht op terugsturen van de goederen

Helaas kunnen wij niet alle artikelen terugnemen. Hieronder vind je een overzicht van goederen die - omwille van hun aard - niet in aanmerking komen voor terugname:

  • goederen die volgens de specificaties van de consument vervaardigd zijn of een persoonlijk karakter hebben, m.a.w. producten op maat gemaakt. Dit zijn alle goederen onder de rubriek 'Personaliseer'.
  • goederen die te snel kunnen bederven of verouderen (bijv.: voedingswaren).
  • diensten waarvan de uitvoering met instemming van de consument begonnen is voor het einde van de bedenktermijn (bijv.: printbare pdf's als decoratie).
  • audio- en video-opnamen of software waarvan de verzegeling verbroken werd.

Contacteer ons gerust indien je nog bijkomende vragen hebt!

Liquid error: Could not find asset snippets/ajaxify-cart.liquid