Retourbeleid

Ben je niet tevreden?
Waren de goederen beschadigd?
Is het toch niet helemaal jouw ding?

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Maak gebruik van onze retourprocedure (https://withbabylove.shipping-portal.com/returns/) om extra kosten voor het vervoer te vermijden. 

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via nicky@withbabylove.be.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Je hoeft hiervoor geen reden te geven, maar je mag dit wel. Wij appreciëren deze feedback zodat onze leveranciers en wij onze diensten en producten kunnen verbeteren. 

Ga naar onderstaande link om je producten eenvoudig te retourneren:
https://withbabylove.shipping-portal.com/returns/

 

Uitzonderingen en hierdoor geen recht op terugsturen van de goederen

Helaas kunnen wij niet alle artikelen terugnemen. Hieronder vind je een overzicht van goederen die - omwille van hun aard - niet in aanmerking komen voor terugname:

  • goederen die volgens de specificaties van de consument vervaardigd zijn of een persoonlijk karakter hebben, m.a.w. producten op maat gemaakt. Dit zijn alle goederen onder de rubriek 'Personaliseer'.
  • goederen die te snel kunnen bederven of verouderen (bijv.: voedingswaren).
  • diensten waarvan de uitvoering met instemming van de consument begonnen is voor het einde van de bedenktermijn (bijv.: printbare pdf's als decoratie).
  • audio- en video-opnamen of software waarvan de verzegeling verbroken werd.

Contacteer ons gerust indien je nog bijkomende vragen hebt!