Veel gestelde vragen (FAQ)

Om de klanten van With Baby Love zo snel mogelijk van dienst te zijn, beantwoorden we hieronder de meest gestelde vragen. Kan je het antwoord op jouw vraag niet vinden, mail ons dan op info@withbabylove.be.

Wat zijn de verzendkosten?
We leveren GRATIS naar een afhaalpunt in België, maar bekijk al onze tarieven op www.withbabylove.be/pages/verzendingstarieven.

Wat wordt verstaan onder een Belgisch merk bij With Baby Love?
Een Belgisch merk is een merk waarvan het creatieve proces heeft plaatsgevonden in België of door iemand met de Belgische identiteit. De productie in België is geen vereiste, maar is mooi meegenomen. 

Kan ik mijn geboortelijst leggen bij With Baby Love?
Tuurlijk, wij stellen met plezier alle Belgische merken voor. Wij hebben verschillende mogelijkheden en luisteren graag naar jou als mama in spé. Wij leveren gratis bij je thuis en begeleiden je bij de keuze aangepast aan jouw levensstijl. Meer informatie kan je vinden op 

Kan ik mijn producten terugsturen?
Dit kan zeker voor de meeste producten, echter zijn er enkele uitzonderingen voor producten op maat of speciaal voor jou besteld. Meer informatie kan je vinden op www.withbabylove.be/pages/retourbeleid