Over mezelf


 

Ik ben Nicky Malfliet en als mama van drie schatten van jongens, Mathis, Finn en Oliver, geniet ik elke dag van hun glimlach, schatterlach en zelfs van de tranen en woedebuien. Drie kindjes brengen leven in huis en veranderen ook je kijk op het leven. De start om bewust te kiezen voor passie om te zetten in een concept. 

Momenteel de drukste tijd van mijn leven, drie kleine kindjes, een uitdagende job bij Arteveldehogeschool, een lieve man, maar toch mag ik niet vergeten om mijn dromen na te jagen. 

Voor mij was het nu of nooit, de ondernemer in mij bleef roepen en het enthousiasme van starters bleef me charmeren. De zoektocht om deze twee te combineren is de start van WITH baby LOVE, een online concept store met prachtige Belgische baby- en kindermerken. Gedreven door passie en een liefde voor leuke kwaliteitsvolle producten bouw ik samen met andere Belgische ondernemers een enorm leuke online concept store van Belgische merken. 

Aansluitend op de webshop ben ik elke dag bezig om te zoeken naar services om drukke mama's en papa's te kunnen helpen. Zo kunnen ze kostbare tijd doorbrengen me hun kinderen in plaats van praktische zaken. Dit was de geboorte van onze service geboortelijsten aan huis

Bedankt om Belgische merken samen met mij te ontdekken en ik ben er van overtuigd dat ze ook jou gaan verbazen (want dat doen niet alleen Belgische kazen :-))

WITH baby LOVE

Je babyadviseur
Nicky Malfliet