Waarden

With Baby Love staat voor Belgische topkwaliteit en innovativiteit

Om de klant perfect te informeren over onze producten werken we met labels. Deze labels geven een duidelijk beeld over onze producten en versnellen je keuze. 

 

Elk product op de webshop van With Baby Love heeft een Belgische connectie, maar sommige producenten gaan zelfs nog een stap verder. Ondanks de duurdere kostprijs verbonden aan de Belgische productie kiezen zij voor deze niet uit te besteden. Dit is een vermelding waard. Producten voorzien van dit label zijn ontwerpen en geproduceerd in België.

 

With Baby Love wil Belgische creativelingen op de voorgrond zetten. We hebben zoveel in huis en hierop moeten we fier zijn. Elk product ontworpen door een Belgische ontwerper zal voorzien worden van dit logo. 

 

Al onze producten worden met liefde gemaakt, maar sommige bevatten ook nog eens het bloed, zweet en tranen van mensen. Zij worden handgemaakt om zo te streven naar de perfectie en te kunnen letten op elk klein detail. Het kunnen creëren met je handen is een streven naar perfectie. 

 

Deze twee termen hebben totaal verschillende betekenissen, maar bij With Baby Love zijn we ervan overtuigd dat ze hand in hand moeten gaan. Een ecologisch product moet duurzaam zijn en een duurzaam product moet ecologisch gaan. Bij With Baby Love gaan we enkel voor kwalitatieve en duurzame producten. Toch zullen enkele producenten juist dat beetje extra doen. Producten voorzien van het duurzaam/ecologisch label doen nog iets extra buiten de gangbare werking voor het duurzame/ecologisch op de voorgrond te zetten. 

 

With Baby Love weet dat niet al de productie kan plaatsvinden binnen onze landsgrenzen. Toch vinden we het belangrijk dat de consument op de hoogte indien het productieproces plaatsvindt in Europa. 

 

Alle producten op With Baby Love zorgen voor een versterking van de Belgische arbeidsmarkt. Echter gaan enkele producenten een stapje verder en dragen zij bij een sociaal project. Elk product voorzien van dit logo steunt een sociaal project om bij te dragen aan een aangenamere wereld.  

 

Sommige ideeën zijn iets unieker dan andere of zijn zelf nog nooit op de markt gebracht. Deze producten geven we graag een extra label. Wil je dat enen leuke geschenkje dan zijn dit leuke tips voor elk budget.  

 

With Baby Love wordt gedragen door onze twee mascottes, de giraf en de pinguïn. De giraf en de pinguïn zijn een beetje wereldreiziger waardoor ze nieuwe vriendjes ontmoeten zoals de walvis. Deze stellen ze dan graag voor. Producten voorzien van dit logo hebben dus geen Belgische connectie, maar zijn volgens de normen van With Baby Love de moeite waard om een tijdelijk plaatsje te veroveren in de webshop.