Hallo, wij zijn Poeski en Moeski ...

Hallo, wij zijn Poeski en Moeski ...

geschreven door Nicky Malfliet

Kennen jullie ons al?

Poeski en Moeski

Wij zijn Poeski en Moeski, schatjes van katjes van Nathalie Maes.

Ik ben altijd al een dierenliefhebster geweest, vooral een kattenliefhebster, en creatief bezig zijn is mijn passie. Op een dag viel het me te binnen: waarom doe ik niet iets met mijn katjes? Zo zijn Poeski en Moeski terug tot leven gekomen*.  

Dipsy

Het eerste avontuur van Poeski en Moeski is gebaseerd op een waargebeurd verhaal waardoor ik hoop dat veel mensen spontaan zin gaan krijgen om een kat in huis te nemen. Poeski en Moeski, twee katten die verloren waren, vonden bij Dipsy en mij een warme thuis. Echter zijn het spijtig genoeg niet de enige katten zonder een thuis.

Ik begrijp ook dat niet iedereen een kat in huis kan nemen en daarom kan je gewoon met de aankoop van dit kinderboek goede doelen steunen die dakloze katten verder helpt. Dus buiten een leuk voorleesverhaal met illustraties van Peter Van Harmelen is mijn kinderboek ook een manier om geld in te zamelen voor verschillende goede doelen in België en Nederland die zich inzetten voor de zorg van katten zonder een thuis.

De Belgische Nederlandse samenwerking tussen Peter en mezelf verliep vlekkeloos en daarom kunnen we dit leuke eerste avontuur van Poeski en Moeski lanceren op beiden markten, met de Belgische-Nederlandse slogan: voor iedere kat een warme thuis/een warm thuis. 

Dankzij onze lezers kan project "Poeski & Moeski" doorgroeien in binnen- en buitenland. Mensen vragen intussen zelfs al naar vervolgverhalen. En het zou vooral ook betekenen dat "Poeski & Moeski" ervoor kan zorgen dat nog veel katten geholpen kunnen worden. Enerzijds door de boodschap achter het concept,  En anderzijds zorgt de steun van de handelaren en consumenten er ook voor dat goede doelen uiteraard een steun blijven krijgen."

Wie van jullie neemt ons in huis? 

BESTEL HET BOEKJE HIER

Pootje vanwege

Poeski, Moeski & Dipsy 


Schrijfster Poeski & Moeski zoeken een thuis

Nathalie Maes


PS: Hieronder vind je een leuke dieren kleurplaat voor extra tekenplezier!

* Poeski en Moeski genieten van een welverdiende rust in de kattenhemel, maar komen graag terug tot leven in elke kinderkamer.

 

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.