Hoe het verhaal van WITH baby LOVE begonnen is ...

Hoe het verhaal van WITH baby LOVE begonnen is ...

geschreven door Nicky Malfliet

Elk ondernemersverhaal is ergens begonnen, maar laat ik jullie eens even vertellen hoe mijn verhaal gestart is. 

Er was eens ... een onderneemster met veel goesting (basisvoorwaarde de ondernemerskriebel) die geloofden in dromen, maar je dient wel iets te doen om dromen waar te maken. 

Dagelijks en nog steeds kom ik in contact met starters en beginnende ondernemers die fantastische ideeën hebben, maar niet altijd weten hoe deze op de markt te lanceren. Soms hebben ze gewoon eerder een focus op hun product of dienst dat ze geen tijd hebben voor marketing en zoeken naar klanten. Echter weten we allemaal dat we zonder jullie als klanten niet ver gaan komen ;-) (alvast bedankt hiervoor). 

Inspirerend vond ik het om omringd te zijn door ondernemers en ik wilde iets terug doen. Ik wilde het Belgische ondernemerschap op de voorgrond schuiven, wat wat voor moois hadden we hier allemaal wel niet in België. Ik specialiseerde me in de markt voor kleine kapoentjes omdat we eerlijk moeten zijn het allemaal zo schattig is en de komst van zo'n wondertjes toch altijd een speciaal moment is. 

Mijn concept bestaat er in om Belgische merken te laten schitteren en mensen bewust te maken van wat we hier allemaal hebben in ons kleine landje België (een landje dat te bedekken is met een duim op de wereldkaart). 

Graag zou ik op de dag van de ondernemer graag al mijn merken in de spotlight willen zetten. Bezoek onze pagina waar je een overzicht ziet van al onze merken

Bekijk ons assortiment, want we hebben enorm veel verborgen pareltjes! 

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.