TOP 5 van series uit mijn tijd

TOP 5 van series uit mijn tijd

Fantastisch vind ik het om in de zetel te zitten met mijn kindjes en te kijken naar series uit mijn tijd. 

Vandaag zit ik thuis en laten we eerlijk zijn de combinatie werk, huishouden en de kinderen, het was afgelopen weken opnieuw een test. Tijdens deze test is de televisie wel een goede vriend geworden, want bewegende beelden kan die kindjes (toch die van mij) even stil houden tijdens een videocall. 

De huidige tekenfilmpjes daar word ik soms zot van en voor mijn jongens is Ninjago goed, maar dan beginnen ze dat na te doen. Dan is het drukker dan er voor. Die series van uit mijn tijd zijn rustiger en brengen dan ook rust. En ik moet toegeven dat ik dat ook leuker vind om er naar te kijken. 

Natuurlijk de vraag wat is dan jouw top 5, wel hieronder deel ik ze graag. Ik heb op You-Tube een kanaal aangemaakt om al mijn speellijsten ook met jullie te delen voor uren televisieplezier. 

TOP 5:

TOP 5 kinder televisie series

5. Plons
4. Dommel
3. Smurfen
2. Fabeltjeskrant

Wil je nog meer speellijsten samen bekijken, schrijf je in op ons YouTube kanaal en nu mijn nummer 1. 

En voor dat ik mijn nummer 1 blootgeef, nog een verhaaltje hierover :-). In de tweede kleuterklas was het carnaval en Mathis was verkleed als de held uit dit verhaal. Iedereen moest zeggen als wie ze verkleed waren ... Mathis heel fier zoals de cowboy die sneller is dan zijn schaduw, Lucky Luke. Niemand in zijn klas wist over wie hij het had. 


1. Lucky Luke

Geniet van deze leuke knuffelmomentjes en waan jezelf terug jaren terug, zonder zorgen samen in de zetel. 

 

 

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.