Wat lara.by.lara ons kan leren

Wat lara.by.lara ons kan leren

Enkele weken geleden zag ik via verschillende instagramprofielen berichten verschijnen over het verhaal van Lara Switten. Ik werd er stil van, ookal is ze voor mij een totaal onbekende, blijft dit de gedachte in mijn hoofd zitten "Wat een STRAFFE MADAM!

Haar verhaal

Lara Switten is zwanger van haar derde kindje en na twee meisjes is het een jongen.

Wauw, het volledige plaatje!

Echter tijdens de NIP test kwam naar boven dat Lara zelf kanker heeft. Ondanks de zwangerschap werd de behandeling direct ingezet, maar zonder echt baanbrekende resultaten. Lara blijft strijden, maar leeft momenteel met de kennis dat ze haar kinderen niet zal zin opgroeien. Haar lichaam gaat de strijd aan, maar dit vraagt veel van haar.

Gelukkig heeft ze een warm gezin waar ze liefde en zorg krijgt. Via haar instagram toont ze het volledige verhaal en voel je haar positiviteit in ondenkbare tijden. Haar vrienden nemen het heft in eigen handen en proberen haar langs alle kanten te steunen.

Vriendinnen van Lara zijn enkele dagen geleden een fundraising opgestart om Lara en haar familie een zorg minder te geven. Zo kunnen ze zich focussen op wat voor hen belangrijk is. Op enkele dagen tijd hebben ze het streefbudget van 25 000 euro behaald. Wil je ook iets storten, bezoek de pagina: https://www.gofundme.com/f/lara-by-lara.

  Hier word ik dus stil van van al deze liefde vanuit bekende en onbekende hoeken om zo de oneerlijke strijd voor Lara dragelijker te maken. Eerlijk, ik was er even niet goed van en het plaatst toch heel deze corona moeilijkheden in een ander daglicht. Wij hebben daarom besloten dat we ook een steentje willen bijdragen om Lara en haar familie te helpen.

   
  ©  Frankie and Fish

  Toch ...

  blijft Lara enthousiast berichten beantwoorden en zie je haar genieten van elk gegeven moment (zelfs de minder leuke). Ze neemt tijd voor alles wat belangrijk is en straalt een warmte uit die ik nog maar één keer heb gezien bij een collega van mij (ik geef liever geen namen, maar haar verlies kwam ook hard aan). Zij heeft echter de strijd na enkele jaren verloren, maar het enthousiasme en de strijdvaardigheid zie ik hier opnieuw. Zij was de strafste madam die ik ooit gekend heb, maar Lara is ook zo'n straffe madam en waarschijnlijk zijn er nog zoveel meer. 

  Wat een positieve vibe

  Zulke straffe madammen inspireren mij om het beste uit mezelf te halen. Die andere straffe madam vergeleek haarzelf met een flamingo, een dier dat in al haar sierlijkheid blijft staan zelfs op één been. Zij zette met haar vriendinnen ook acties op waardoor mijn social media toen ontplofte van de flamingo's. Verschillende flamingo-activiteiten werden op poten gezet om verschillende doelen te steunen. Ondertussen hebben we afscheid moeten nemen, maar ze blijft als straffe madam doorleven in heel veel harten. Het was een kleine madam met een grote impact. 

  Daarom organiseer ik Pink Friday

  Graag steun ik Lara en in de nagedachtenis van mijn flamingo-straffe madam wil ik de bekende Black Friday (want iedereen weet al dat ik hier niet voor te vinden ben, maar dit is misschien eerder een nieuwe post) omruilen in PINK FRIDAY.

  Graag doneert WITH baby LOVE 20% van de verkopen die plaatsvinden tijdens deze PINK FRIDAY WEEK (25/11 t.e.m. 29/11) aan de actie voor Lara en haar familie.

   

  Zo hoop ik Lara en haar familie een zorg minder te geven, zodat ze kunnen genieten in deze moeilijke tijden. 

  Wil je op de hoogte blijven van al de initiatieven voor Lara, volg dan zeker ook de instagram @voor.lara!

  P.S.: Ik ben zo blij dat we wederom BLACK friday kunnen omtoveren in iets leuk, want vorig jaar hadden wij RED Friday! 

  Reactie plaatsen

  Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.